Csillámtetoválás ragasztó BlueStar 5ml Kékes-fehér

2.290 Ft

Sokkal látványosabb és tartósabb csillámtetoválást és testdíszítést készíthetsz a BlueStar zselés ragasztóval.

Leírás

A TyToo BlueStar zselés csillámpor ragasztó a csillámport 8-18 napig tartja a bőrön.

A testdíszítéshez szükséged van egy erős, tartós és biztonságos ragasztóra, amit a gyerekekre is nyugodt szívvel kenhetsz. Ilyen a BlueStar 5 ml zselés ragasztó is ami 50 db átlagos méretű mintára elegendő. Ahhoz, hogy kényelmesen tudjon gyermeked is alkotni az üvegcse kialakítása hasonlít a körömlakk üvegekhez, így kényelmesen foghatja a kezedben.

A csillámtetoválások elkészítésének az egyik legfontosabb kelléke a csillámpor ragasztó. 80%-ban a ragasztó a felelős, hogy milyen tartós csillámtetoválásokat tudsz készíteni.

Mennyi mintára elegendő?

Az 5 ml-s  BlueStar zselés ragasztó 40-50 db átlagos mérető mintára elegendő.


Ragasztó hígítása:

Ha sűrűnek találod a ragasztót, vagy használat alatt elpárolog belőle a víz és besűrűsödik, nyugodtan hígíthatsz rajta vízzel. Mivel a ragasztók vizes bázisúak a ragasztós üvegbe 1-2 csepp vizet kell cseppenteni és ezzel felhígíthatod az eredeti állapotra. 

Vigyázz, hogy túl ne hígítsd, nem kell hozzá sok víz!


Fontos!

A BlueStar csillámtetoválás ragasztó zselét csak vékonyan vidd fel a bőrre, így is elég anyag lesz a bőrön, hogy beleragadjon a csillámpor.

A vastagon felvitt ragasztó zselé nemcsak felesleges, de hamarabb is lekophat. A vastagon felvitt ragasztó zselé ugyanis a bőr és a csillámpor között ragacsos gumiszerű anyaggá szárad, ami jól követi a bőr, de ha ez a réteg vastag lesz, akkor a nyúlós anyag hamarabb lekophat a bőrről.

A ragasztót az olajok oldják, ezért kerüld az olajok használatát a csillámtetoválásodon, viszont ha el szeretnéd távolítani a festést olajos kendővel tudod lemosni, vagy Medasept bőrtisztító és mintajavító folyadékkal.


Ezért használj BlueStar zselés ragasztót

  • Sűrű zselés anyag, amibe jobban beleragadnak a csillámporok.
  • A vékony mintáknál is jobban tartja a csillámport.
  • Nem szárad olyan hamar ezért, tovább tudod a mintát festeni, a nagy mintáknál is lesz elég
  • időd a minta elkészítéséhez.
  • A ragasztó zselé megszáradva gumiszerű anyag lesz, ami jól követi a bőr rugalmasságát, kényelmes és nem repedezik ki.

Tipp: A ragasztóba körömdíszítő, vagy testdíszítő köveket is belenyomhatsz, ezeket is szépen fel tudod ragasztani a csillámragasztóval a bőrre. Ha kövekkel is kiegészíted a csillámtetoválást, még látványosabb mintát készíthetsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillámtetoválás ragasztó BlueStar 5ml Kékes-fehér” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük