Arcfestő gyakorló fej életnagyságú arc bőrszín

11.990 Ft

A babafejen gyakorolhatod az arcfestés mintákat. Az élethű szilikongumis anyagra úgy fog a festék, akár az igazi bőrre. Lemosható.

Leírás

Arcfestő gyakorló fej, bőrszín, 
életnagyságú arc,  (tartó nélkül).
Mérete: 25x15x12 cm (életnagyságú térbeli babafej, csapott hátsó résszel)
Anyaga: Szilikongumi
Kinek ajánljuk: Arcfestés és sminkelés gyakorlására kezdő, profi és hobbi arcfestőknek, illetve szakmabeli oktatóknak (mint gyakorlati oktatás segédeszköze).
Gyakorolás teljes életnagyságban
A gyakorló babafej egy nagyon praktikus és hasznos kellék az arcfestés (és részeként a smink) világában, hiszen nem mindig van lehetőség élő alanyon gyakorolni. A gyakorló fejen viszont akkor is tudod próbálgatni az arcfestést és új mintákat kitalálni, mikor nincs kéznél egy modell sem a gyakorláshoz, vagy gyermeked már megunta, hogy mindig ő legyen a próbababa. 🙂 Az életnagyságú gyakorló fej profi modellként, mozdulatlanul fogja várni, míg elkészülsz a remekművel. 🙂
Az arcfestés gyakorlása felsőfokon
A babafej már egy magasabb szint az arcfestés gyakorlásában, ahol teljes életnagyságban gyakorolhatod a mintákat, mielőtt élesben festenél. Itt már nem síkban, hanem egy térbeli arcformán tökéletesítheted arcfestéseidet. Gyakorolhatod, hogyan kell domború arcra festeni a mintákat úgy, hogy minden vonás oda kerüljön, ahova kell és olyan méretben, amekkorában valóban kell.
A  gyakorló babafej speciálisan arcfestések gyakorlására lett kifejlesztve, ezáltal mind formailag, mind anyagában maximális segítséget nyújt a munkában kezdő és profi arcfestőknek egyaránt.
Szilikongumi anyagának köszönhetően kellemes, finom, puha tapintású. Érzetre az emberi bőrhöz hasonló, kissé gumis jellegű, ujjbeggyel enyhén benyomható. Az arcfesték úgy viselkedik a babafejen, mintha emberi bőrre festenél. Ecsettel és arcfestő szivaccsal is könnyen festhető. A festék szépen, egyenletesen fogja be az anyagot (Nem buborékosodik, nem gyűlik össze rajta cseppekben a festék), gyönyörű intenzitással jelennek meg a színek a festett felületen. A felfestett minta száradási ideje megegyezik a bőrre való festés száradási idejével. Így a gyakorlást egy igazán magas szinten űzheted.
Az arcfestő gyakorló fej már egy magasabb szinten biztosítja az arcfestés gyakorlását, ahol teljes életnagyságban gyakorolhatod a mintákat, mielőtt élesben festenél. Itt már nem síkban, hanem egy térbeli arcformán tökéletesítheted arcfestéseidet. Gyakorolhatod, hogyan kell a mintákat domború arcra felfesteni úgy, hogy minden vonás oda kerüljön, ahova szeretnéd és olyan méretben, amekkorában az valóban kell.
Speciálisan arcfestések gyakorlására lett kifejlesztve, ezáltal mind formailag, mind anyagában maximális segítséget nyújt a munkában kezdő és profi arcfestőknek egyaránt.Szilikongumi anyagának köszönhetően kellemes, finom, puha tapintású. Érzetre az emberi bőrhöz hasonló, kissé gumis jellegű, ujjbeggyel enyhén benyomható. Az arcfesték úgy viselkedik a babafejen, mintha emberi bőrre festenél. Ecsettel és arcfestő szivaccsal is könnyen festhető. A festék szépen, egyenletesen fogja be az anyagot (nem buborékosodik, nem gyűlik össze rajta cseppekben a festék) és gyönyörű intenzitással jelennek meg a színek a festett felületen. A felfestett minta száradási ideje megegyezik a bőrre való festés száradási idejével. Így a gyakorlást a legfelső szinteken űzheted.

Gyakorló fej tisztítása
A modell fej tisztítása egyszerű, mindössze max. 5 percet vesz igénybe, és már használhatod is egy újabb minta felfestéséhez. 🙂

Minden használat előtt fújd le egy erősebb hajlakkal a babafej arcát, ez segít, hogy könnyebben le tudd róla mosni majd az arcfestéket!
Miután festettél a babafejre, és le szeretnéd mosni róla az arcfestéket fontos, hogy betarts egy szabályt. Először folyékony szappant csurgass bővebben a mintára, de vizet ne használj semmiképp sem! A szappannal való feloldás előtt semmiképp ne érje víz a mintát a babafejen! (Ezzel elkerülhető, hogy a festék szétfolyjon a babafej felületén és az megfogja a fej arcon kívüli részeit is.)

A szappant kend szét a mintán, miközben az ujjaddal, körkörös mozdulatokkal lazítsd fel a festéket a babáról.  Ha teljesen sikerült fellazítanod (1-2 perc), akkor egy sárga kozmetikai szivacsot nedvesíts át vízzel (A kozmetikai szivacs elérhető a webáruházban: https://www.mesekonyvaruhaz.hu/arcfestes-kiegeszitok/arcfestes-szivacs-5-db-feher/), majd csavard ki, ezután a minta egy részén, egy mozdulattal töröld le ezt a szappanos festék egyveleget. Majd mosd ki a szivacsot, csavard ki és ismételd meg az eljárást annyiszor, míg teljesen tiszta nem lesz a babafej. Majd folyóvízzel öblítsük le. Abban az esetben, ha a lemosást követően még halványan elszíneződés lenne látható a babafejen, akkor a gél lakk oldószeréből pár cseppet vigyél fel vattakorongra, és azzal töröld le a felületet.

Ajánlott a gyakorlófejről a festés után minél rövidebb időn belül eltávolítani a festéket. Lehetőséghez képest ne hagyd állni rajta hosszabb ideig, ezzel megkönnyíted a gyakorló fej tisztítását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcfestő gyakorló fej életnagyságú arc bőrszín” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük