Arcfestés sablon félarc 9×13,5 cm Pillangó

990 Ft

Vastag fóliából készült, többször felhasználható sablon arcfestéshez.

Leírás

Arcfestés sablon félarc, Pillangó, 
9×13,5 cm, af-06m

Saját tervezésű tartós, többször használható fél arcos arcfestő sablonok

Az arcfestő sablonnal gyorsan és egyszerűen készítetsz arcfestést, textúrákat, minta részleteket vagy akár teljes mintákat. A sablonokat úgy terveztük meg, hogy szépen kövesse az arc vonalát és megfelelő méretű legyen gyerekek és felnőttek arcára egyaránt, és arcformától függetlenül jól illeszkedjenek az arcra.

A sablonokat szivaccsal és airbrush szórópisztollyal is használhatod.

 

Arcfestő sablon használata szivaccsal:

1. Mártsd a szivacsot a vízbe, majd teljesen csavard ki, hogy az éppen csak enyhén nedves maradjon

FONTOS! A szivacsban lévő festék aránya nagyon fontos! A híg festék a minta alá folyik.

2. Az enyhén nedves szivacsot mártsd bele a festékbe

3. A sablont illeszd a tetszőleges helyre és nyomkodd rá a festékes szivacsot

 

A sablon tartóssága

A sablon rendkívül tartós, az anyag vastagsága és a megfelelő tervezés miatt!

A sablon egyrétegű, vastag műanyag fólia. Hajlékony, így jól követi az arc vonalát, mégis elég tartós, nem szakad, nem pattan el. Minden sablont egyedileg rajzoltunk és úgy terveztünk meg, hogy ne legyenek vékony részek, sérülékeny ívek, ami alá könnyen aláfolyik a festék. Nem kell attól tartanod, hogy beleakadsz a kiálló csücskökbe, ívekbe és megsérül, vagy elszakad a sablon és aláfolyik a festék. Ugyanis a mi sablonunkon nincsenek kiálló és sérülékeny részek!

 

Arcfestő sablon jobb és bal oldala

A sablon egyrétegű vastag műanyag fóliából készült. Mindkét oldala teljesen sima, nem öntapadós egyik oldala sem. Bármelyik oldalát használhatod az arc, vagy a test bármely részére.

 

Az arcfestő sablon tisztítása

A sablonokat könnyen lemoshatod a használt festék oldószerével. Ha vizes alapú arcfestéket használsz, akkor vízzel. Ha oldószeres szórópisztolyos festéshez használod, akkor alkohollal. A sablon ellenáll az alkoholnak és az oldószereknek. A sablonokat úgy terveztük meg, hogy ne legyenek könnyen sérülő részei, ezért nem kell annyira vigyáznod a tisztításnál.

 

Arcfestő sablon otthoni használatra

Otthoni használatra kiválóan használhatók a sablonok, hogy a gyerkőcnek könnyen, egyszerűen elkészíthesd a kiválasztott mintát. Lányos és fiús mintákból is válogathatsz. A sablonok úgy vannak kialakítva, hogy ha csak 1-2 színnel készíted el a sablonon található mintát, már akkor is látványos arcfestést kapsz. Még látványosabb lehet a mintád, ha szivaccsal festesz neki egy alapot.

 

Arcfestő sablon üzleti használatra

Az arcfestő sablonokkal nagyon gyorsan haladhatsz, szép mintákat késztethetsz percek alatt. Óvodákba különösen ajánlott, vagy olyan rendezvényeken ahol sok arcfestést kell gyorsan elkészíteni.

A sablonok úgy vannak kialakítva, hogy ha 1-2 színnel elkészíted a sablonon található mintát, már akkor is látványos arcfestést kapsz, de ha profi vagy és igazán szép mintát szeretnél készíteni, fesd ki a mintát több színnel. A sablonnal elkészített mintát szabad kézzel is kiegészítheted, amivel igazán egyedivé tudod tenni. Fess a mintára ecsettel fényeket, árnyékot, így kiemelheted a részleteket. Tegyél a festésbe csillámport, selyemport, köveket, amivel még látványosabb lesz a festés. Ezekkel a plusz kiegészítésekkel, gyönyörű arcfestést készíthetsz pecek alatt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arcfestés sablon félarc 9×13,5 cm Pillangó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük