20 %

A foci – Foglalkoztó – Mit? Miért? Hogyan? sorozat

1.199 Ft

Gyártó/szerző:

Kiadó: Naphegy Kiadó
NAPHEGY MESEKLASSZIKUSOK sorozat
Megjelenés éve: 2017
Oldalszám: 128 oldal
Kötés: kemény kötés
ISBN: 9789639869868

Mikortól kapható: 2018-04-05

Várható szállítás: 2–5 munkanap

Leírás

A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató sorozatának e kötete a futballal ismerteti meg az apróságokat. Miért olyan jó sport a futball, milyen felszerelés szükséges hozzá, mire jó az edzés, milyen a jó focilabda, hogyan néz ki a focipálya, mi történik egy focimeccsen? A foglalkoztató játékos feladatait megoldva a gyerekek e kérdésekre is megkapják a választ.

A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató sorozata a kinyitható ablakokkal készült Mit? Miért? Hogyan? sorozat tematikáját követve a 4-7 éves gyerekek körében legnépszerűbb témákat dolgozza fel.

A kifestőkből, különféle rajzos rejtvényekből, valamint a – csináld magad – játékokból és kísérletekből összeállított foglalkoztatókat tömören összefoglalt tudományos ismeretek teszik még gazdagabbá.

A színes kiadványok közepén sok kis öntapadós matrica és egy kivágható figurákkal teli kartonlap található.Töltsd ki a könyv eredménytáblázatát, hogy nyomon követhesd, milyen drámai csaták és izgalmak közepette alakul ki a világbajnokság döntőjének párosítása!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A foci – Foglalkoztó – Mit? Miért? Hogyan? sorozat” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.