20 %

Mágikus állatok iskolája 2. – Rejtélyes gödrök

2.392 Ft

Gyártó/szerző: Margit Auer

Kiadó: Tessloff és Babilon Kiadó
MÁGIKUS ÁLLATOK ISKOLÁJA sorozat
Megjelenés éve: 2015
Oldalszám: 208 oldal
Kötés: kemény borító
ISBN: 9789632943350

Mikortól kapható: 2015-06-14

Várható szállítás: 3–5 munkanap

Leírás

A Winterstein iskola titka, hogy akinek szerencséje van, életre szóló barátra lel. Mégpedig egy mágikus állat személyében, aki beszélni is tud! Vajon ki lesz a következő?

Senki nem tudhatja meg a mágikus állatkereskedés titkát. Ida és Rabbat, a róka azonban elszólják magukat. Csak meg ne tudja Miss Cornfield, az osztályfőnök!

Csoki egyetlen vágya, hogy neki is jusson mágikus állat. Semmi egyébbel nem törődik. Sem az iskolai színjátszó kör előadásával, sem a cikizéssel az osztályban és főleg nem az iskola kertjében egyre szaporodó furcsa gödrökkel Hogyan keletkeznek a rejtélyes gödrök az iskola udvarán? Egyszerű gyerekcsíny? Vagy idegen galaxisból érkező űrlények keze van a dologban? A fordulatos cselekmény az iskolai élet hétköznapjait és a gyerekek fantáziavilágát ötvözi. Minden gyerekszereplő egyéni jellem, mindenki változik, fejlődik nem kis mértékben a megjelenő mágikus állatok és a kialakult különös szituációk hatására.

Nincs az a 8 éves fiú vagy lány, aki ellen tudna állni a beszélni tudó, egzotikus állatoknak! Izgalmas, olvasmányos könyv kedves illusztrációkkal. A történet folytatódik…

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mágikus állatok iskolája 2. – Rejtélyes gödrök” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.