20 %

Geronimo Stilton – ENGLISH! How old are you? – Hány éves vagy? (Jelenleg nem kapható)

760 Ft

Gyártó/szerző: Geronimo Stilton

Kiadó: Alexandra Kiadó
Megjelenés éve: 2012
Oldalszám: 32 oldal
Kötés: puha borító
ISBN: 9789632974910

Mikortól kapható: 2014-11-17

Várható szállítás: Jelenleg nem rendelhető

Cikkszám: 10467 Kategóriák: , , ,

Leírás

Hogy kicsoda Geronimo Stilton?
Hát nem ismeritek? A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában igencsak híres vagyok ám! Akarjátok tudni, hogy miért? Mert rengeteg mulatságos történetet írtam, amik könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán… igazán bajuszemelő történetek, szavamra!
Ezúttal is fantasztikus kalandok várnak rátok, ugyanis készítettem nektek egy igazán extraegeres angolkönyvet, sőt egy egész sorozatot, rengeteg szóval, képpel és játékkal. Meglátjátok, milyen könnyű lesz a nyelvtanulás, rágcsáló becsületszavamra mondom!

Tanulj angolul Geronimo Stiltonnal!

Rengeteg új szó, vidám versek, izgalmas képregény, az angol szavak magyar kiejtése és sok-sok játékos feladat vár rád az English! sorozatban! A nyelvtanulás soha nem volt még ilyen könnyű, erre Geronimo Stilton rágcsáló becsületszavát adja.

Ma extraegeres nap van: Benjamin születésnapja! Kívánjunk neki együtt boldog születésnapot angolul! Ebből a könyvből megtanulhatjátok megmondani a korotokat, és azt, hogy melyik édességet szeretitek és melyiket nem! Azt is megtudhatjátok, mi kell egy extraegeres születésnapi partihoz, és milyen ajándékokat adhattok vagy kaphattok.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Geronimo Stilton – ENGLISH! How old are you? – Hány éves vagy? (Jelenleg nem kapható)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.